Microdermabrasie

MICRO-DERMABRASIE DE REVOLUTIONAIRE HUIDVERBETERING

Een waardevol geschenk voor uw huid

Gecontroleerde micro-dermabrasie door microkristallen van aluminiumoxide en onder decompressie.
Bij de gecontroleerde micro-dermabrasie komt een constante stroom microkristallen vrij. Deze microkristallen van aluminiumoxide perforeren de huid en worden met dezelfde kracht als waarmee ze geprojecteerd worden, terug op gezogen. De applicator wordt met de huid in contact gebracht en gaat pas dan vacuüm zuigen waardoor kristallen geprojecteerd worden. Anders dan bij diverse dermabrasie-toestellen, welke onder compressie werken kunnen kristallen slechts geprojecteerd worden nadat er een vacuüm bereikt is. Dit is vooral belangrijk bij de behandelingen van kraaienpootjes rond de ogen. Door dit systeem kunnen de kristallen slechts op de bedoelde plaatsen terechtkomen en loopt men geen enkel gevaar dat deze in de ogen zouden komen.

De micro-dermabrasie heeft u een groter domein dan enkel de littekenbehandeling

Er kan gekozen worden voor lichte peelingswerking tot een diepe dermabrasie. Aangezien de microkristallen slechts perforeren, is er geen enkel risico aan verbonden. Nooit kan er te veel epiderm weggenomen worden. Door het verwijderen van een aantal cellen van de basaalcellenlaag zal hier als het ware een signaal ontstaan om nieuwe cellen aan te maken.
Zo zijn er b.v. ouderdomsverschijnselen, rimpels, kraaienpootjes, diepe expressierimpels enz. Al deze verschijnselen kunnen met de micro-dermabrasie, gecombineerd met diepvoedende herstellende cosmetica zoals biocollagene, bioelastine, embryonaire extracten enz. zeer afdoende verbeterd en tegengehouden worden.
Microdermabrasie is een pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en hiermee rimpeltjes, acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen te vervagen tot een gewenst resultaat. Door een microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor uw huid gladder en frisser uitziet.
PRIJZEN

Microdermabrasie: voor ieder een behandeling

Herstel uw huid tegen rimpels, kraaienpootjes en nog veel meer!

Micro +
38,-
Licht in de behandelingen
Micro ++
90,-
Intensief behandeling

* Prijswijzigingen onder voorbehouden.