About Me

ABOUT ME

Ontstaan van La Peguelle

“ An educated professional trained to read you skin’s past, treat your skin’s present, and guide you to a healthy skin future” …Definition of a skin therapist. ”

Na het afronden van mijn vakopleiding in Maastricht in 1992, is de basis voor de salonervaring gelegd bij diverse topzaken in Berg & Terblijt en Maastricht. Buitenlandse opleidingen en ervaringen heb ik opgedaan tijdens een tweejarige functie als huidspecialist en masseuse op cruise schepen over alle wereld zeeën.
Vanaf 1996 heb ik de kans gekregen om vijf jaar een salon te runnen, onder de vlag van Douglas parfumerie, voor het befaamde huis Chanel.
Vanaf 2001 ben ik gestart als La Peguelle Huidverzorging & Maquillage in de Klompstraat te Heerlen. Mijn hobby is mijn passie, de wereld van huidverbetering is continue in beweging, door bijscholingen en opleidingen blijven de behandelingen up-to-date. Voor persoonlijke aandacht, rust en kwalitatieve behandelingen, ben je in goede handen bij mij. In de salon is rust en sereniteit de basis voor luxe en ontspanning.
Deze rust en sereniteit zet ik met passie voort als La Peguelle Skin, Make-up & Brow specialist vanaf 4 juni 2018 aan de Anna van Burenstraat 1 te Breda.
Jouw wensen maken de behandeling die je verdient voor een heldere prijs, waarin tijd voor jou centraal staat.

Peggy Vossen,

La Peguelle

MY TROPHIES

Diploma's & certificaten

Semi-Permanent make-up / Microblading
Elektrisch ontharing
Gezondheidszorg
Hair - Beauty - Wellness
Dermatologie Schoonheidsspecialisten
Filosofie training van Payot
Payot Protocollen & Maskers
Massage training van Payot
Bindweefselmassage voor het gezicht
Sunjunkie spray-tanning
Vervolg: Dermatologie Schoonheidsspecialisten