Make-up Studio

PROFESSIONELE MAKE-UP

Kleuren door make-up artiesten

Eind jaren tachtig is bij Back Stage in Amsterdam de basis gelegd voor professionele make-up van Make-Up Studio. In deze gespecialiseerde winkel voor professionele visagisten begon een klein team van make-up specialisten met het ontwikkelen van professionele make-up producten.

Bruid en gala make-up

Bij La Peguelle kun je een persoonlijke workshop reserveren waarin je wordt begeleidt door mij. Voor alle feestelijkheden kun je om advies vragen en voor een bruids-, avond- of galamake-up plan ik graag een afspraak.

“ Make-up is a powerful way to effectively reveal something unique about your inner self. ”

OP MAAT PASSENDE MAKE-UP

Workshop

Je mooiste punten accentueren en je minder mooie punten leren camoufleren. Tijdens deze 2,5 uur durende make-up workshop leer je stap voor stap het in de praktijk brengen van een make-up op maat.
La Peguelle werkt met Make-Up Studio. Dit merk wordt zowel door visagisten gebruikt als door de trendy vrouw. De producten van M.U.S.T. zijn hypoallergeen en niet getest op dieren.
Heb je binnenkort een feestje of een avondje uit en wil je dat je make-up perfect is afgestemd op je outfit om een onvergetelijke indruk achter te laten, plan dan een afspraak met mij.
Wil je een workshop voor jezelf, je moeder, je zus of vriendinnen of een unieke bachelor party opstart, ik heb ruimte voor 4 tegelijk.
150 minuten
42,50
Uitsluitend 4 personen
Prijzen zijn per persoon, per workshop. * Prijswijzigingen onder voorbehouden.