Brands

Brands

Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweegbrengt. Met de producten van Synergie Skin, variërend van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld.

Achter Payot schuilt een holistische filosofie van schoonheidsverzorging. Het merk is parabeen- en kleurstofvrij en de behandeling en zijn een genot voor alle zintuigen.

Een actief huidprogramma om het effect van de PRX-T33 behandelingen te versterken en de werking ervan te ondersteunen voor snellere en mooiere resultaten

Dr. A. Molenaar, een internationaal bekend plastisch chirurg, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen. Inmiddels ontwikkelt TYRO ruim 25 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen.