Brows

WAT IK DOE IS

Perfecte wenkbrauwen creëren

Brow shaping and tinting: Het modelleren van de wenkbrauwen door epileren en/of waxen en verven in de juiste tint. Prijs €37,- (Inclusief bij een gezichtsbehandeling).
Henna Brows: Het modelleren van de wenkbrauwen door epileren en vervolgens verven met Henna in de juist tint. Het verschil met gewone wenkbrauwverf is dat Henna ook de huid verft, dit zorgt voor een nog voller effect. Prijs € 45,- (Bij een behandeling is het supplement € 28,-).

“ Great eyebrows don’t happen by chance. They happen by appointment. ”

WAT IS

Microblading

Microblading is een semi-permanente techniek waarbij ik met een manuele pen met steriele, ultradunne naaldjes met een glijdende- vegende beweging, de hairstroke techniek, natuurlijke pigmenten aanbreng in de opperhuid. Dit geeft een natuurlijk effect. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, afhankelijk van je huidtype en levensstijl en door de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen, waarbij de pigmenten niet verdwijnen.
MICROBLADING

Voor wie is het geschikt?

Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes. De hairstrokes die met microblading worden gezet zijn niet van echte wenkbrauwhaartjes te onderscheiden, waardoor het een natuurlijk resultaat geeft. Je kunt met mircoblading niet alleen wenkbrauwen met missende delen opvullen, maar zelfs complete nieuwe wenkbrauwen creëren, bijvoorbeeld bij mensen met alopecia (pleksgewijze kaalheid). Microblading kan ook toegepast worden als vervanging /toevoeging voor het dagelijks aanbrengen van make- up. Kortom; een onmisbare nieuwe behandeling voor mijn praktijk!
Prijs € 299,- inclusief een nabehandeling, tijdens de intake ontvang je een informatiepakket over de voor- en nabehandeling.