Treatments

Welk MERK kiezen we?

Eerst luister ik naar je wensen, bekijk ik je huid en beoordeel je huidtype & huidconditie. Dan bespreken we het behandelplan en adviseer ik wat je hebt beste kunt doen en gebruiken om het optimale resultaat uit jouw huid te halen en te behouden, maar alles in overleg want alleen samen kunnen we de huid in topconditie krijgen.

“ Voor ieder een behandeling. ”

Huidverbeterend Synergie Skin (clean science)

Radiance medifacial

Een zeer effectieve gezichtsbehandeling die hyperpigmentatie en een ongelijke teint tegengaat

60 min.

€ 95,00

90 min.

€ 144,00

HydroGlow treatment

De HydroGlow treatment is een alles-in-één boost behandeling om de huid intensief te hydrateren en de collageenproductie te activeren. Synergie in combinatie met led-therapie. Bij Led-therapie wordt het licht geabsorbeerd door de cellen waardoor de positieve processen in de huid worden versneld!

75 min.

€ 140,00

90 min.

€ 169,00

Celluma LED-licht therapie 

CELLUMA Lichttherapie is oorspronkelijk ontwikkeld door NASA, deze low-level-light therapie wordt tegenwoordig gebruikt als een veilige en natuurlijke methode voor de behandeling van een diversiteit aan huidklachten.

Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED-therapie de celstofwisseling en de aanmaak van collageen en elastine verhoogt. Daarnaast heeft het een gunstige werking op de bloedcirculatie en het herstellend vermogen van de huid.

–       Acné (blauw led Licht 640 nm)

–       Anti-ageing (rood led Licht 640 nm)

–       After Peeling (rood led Licht 640nm)

Ik adviseer jou voor het mooiste resultaat bij een behandeling naar keuze toe te voegen.

30 min.

€ 40,00

Advanced anti-aging medifacial

Een zeer effectieve medifacial gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering.

60 min.

€ 100,00

90 min.

€ 149,00

120 min.

€ 198,00

Huidverzorgend

Touché

30 min.

€ 49,50

Solution

60 min.

€ 89,00

Expérience

75 min.

€ 125,-

Expérience + 

105 min.

€ 165,-

Alle bovenstaande behandelingen hebben een all-in karakter, epileren, verven, harsen in het gezicht zijn gewoon mijn standaard.

* Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Het annuleren of verzetten van afspraken doe je op tijd. Dit dient minimaal 24 uur van te voren gedaan te worden, anders ben ik genoodzaakt 50% van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Hopelijk hiervoor uw begrip.

PRX-T33 No-needling biorevitalization

Instant Boost

Revitaliseert de huid van binnenuit! Geeft de huid direct een intense boost en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Na één behandeling voelt de huid gladder en steviger.

30 min.

€ 115,-

Pro-Age formule

Voor de rijpere huid geeft PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie een optimaal effect in kuurverband. Na 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. Hyperpigment verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect blijft tot ongeveer 6 maanden.

4 x 30 min. inclusief producten

€ 500,-

Combi microneedling

Hierbij wordt de PRX-T33 met de dermapen in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat

30 min.

€ 145,00

Micro-needling

Microcroneedling is een huidverbeterende behandeling waarbij een vibrerende pen met daarin naaldjes zonder druk over de huid wordt bewogen. Er ontstaan microscopische kleine openingen in de huid. De huid wordt hierdoor gestimuleerd zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.

Vooraf zal er een hyaluronzuur serum worden aangebracht op de te behandelen huid. Daarna wordt de dermapen in roterende bewegingen over uw huid bewogen. Dit doet geen pijn, maar geeft wel een prikkelend gevoel. De huid zal na de behandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast kan de huid iets schilferen.

Deze behandeling verbetert:
(Acne) littekens– Fijne lijntjes – Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)– Doffe huid– Grove huidstructuur– Vergrote poriën– Verslapte huid/ huidveroudering. Na een aantal behandelingen zal de huid steviger en gladder zijn wat resulteert in een egale en stralende
huidteint.

Microneedling kan enkel of in kuurverband.

60 min.

€ 125,00

Peelings

Enzym hydropeel

De enzyme hydropeeling is de perfecte instap-peeling voor elk huidtype

30 min

€ 69,00

Lactic brightening & hydration peeling

Deze verhelderende en hydraterende melkzuur peeling (20%/30%) is een zeer actieve maar milde chemische exfoliërende behandeling voor elk huidtype

30 min.

€ 79,00

Purifying salicylpeel

Deze BHA salicylzuur peeling reinigt de poriën diep, exfolieert en is een ontstekingsremmer

30 min.

€ 79,00

Microdermabrasie

60 min.

€ 117,50

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is precies wat de behandeling inhoudt.

In deze behandeling wordt je huid gereinigd, voor- en nabehandeld op de microdermabrasie

Anesi Derma-peel 40 min.

Professionele diepe peeling behandeling, de oplossing voor extreme talgafscheiding, het zuiveren van een onreine huid of het vernieuwen van de huid. De krachtige combinatie van Glycolzuur, Melkzuur, Salicylzuur en Marine Plankton lost dode huidcellen en puin op en vernieuwt de huid.

€ 79,50

Aqua Vital Dermo-Peel Expert 40 min.

Dermo-Peel Expert is een professionele intensieve en effectieve exfoliërende behandeling die de huid grondig reinigt en opfrist, “microdermabrasie” achtige werking.

€ 79,50

Specialisatie behandelingen

Elektrisch Ontharen

Diathermie methode per 15 min.

€ 37,50

Teleangiectasiën

Verwijderen van couperose per 15 min.

€ 37,50 v.a.

Coaguleren

Van goedaardige huidproblemen zoals het verwijderen van ontsierende bindweefsel verhevenheden, ouderdomsvlekken / wratten, fibromen (steelwratten) etc. d.m.v. electrocoagulatie.

€ 19,50 v.a.

Harsen

Onderbenen € 30,-
Benen volledig € 50,-
Oksels € 25,-
Armen € 25,
Rug/Schouders € 40,-

* Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Het annuleren of verzetten van afspraken doe je op tijd. Dit dient minimaal 24 uur van te voren gedaan te worden, anders ben ik genoodzaakt 50% van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Hopelijk hiervoor uw begrip.

Brancheorganisatie: