Gents

BY PAYOT

Gents

Speciale verzorgingen voor mannen, voor een stevigere huid.
Van 1913 tot heden, ontdek de geschiedenis van de Laboratoires PAYOT, van de erfenis tot baanbrekend onderzoek.
De beste gezichtsverzorging voor mannen uit het Optimale assortiment reinigt, hydrateert en verzacht de mannenhuid. De huid wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf en heeft zachtheid en energie nodig. De lichaamsverzorgingsproducten beantwoorden dagelijks aan de behoeften van het lichaam. Ontdek snel alle verzorgingen van PAYOT voor mannen.
DE ULTIEME BEHANDELING VOOR DE MANNEN

Met de universe zorg

Met haar groeiende succes vestigt Nadia zich in 1937 op 10 de la rue Castiglione. Ze gaat een stap verder door specifieke producten voor elk huidtype en elk probleem te ontwikkelen: uitdroging, gevoeligheid, devitalisatie, gebrek aan glans, kleine huidproblemen.
In 1947 opent ze de eerste school voor de Schoonheidsspecialistes en besluit haar eigen Methode te onderwijzen. Nadia Payot wordt de grande dame op cosmetisch gebied.
Dokter Payot reist de wereld rond en haar avant-gardistische visie kent een groot succes. Ze spreekt vloeiend Frans, Spaans, Engels, Duits en Russisch, en houdt haar conferenties in de taal van het ontvangende land, door de demonstratie van een schoonheidsspecialiste van tekst en uitleg te voorzien.
PRIJZENLIJST

Voor ieder een behandeling

Solution Touché

30 min. oplichtend

€ 40,-

Solution Optimale

60 min. oplichtend

€ 75,-

Solution Optimale +

60 min. hydraterend

€ 79,-

Solution Optimale Relax

90 min. oplichtend

€ 120,-

* Prijswijzigingen onder voorbehouden.

Heeft je huid mij nodig?